НОВИЙ ЗАЛ У МАРІУПОЛІ - СИЛАМИ МОЛОДОГО ТРЕНЕРА

08:56 | 29 сентября 2015
Одним із переможців Конкурсу серед дитячих тренерів, який ми проводили на початку літа, став активний ентузіаст із Маріуполя, ревний шанувальник греко-римського мистецтва - Микита Красилов.
Одним із переможців Конкурсу серед дитячих тренерів, який ми проводили на початку літа, став активний ентузіаст із Маріуполя, ревний шанувальник греко-римського мистецтва - Микита Красилов. Микита Михайлович сумлінно підійшов до справи - виконав всі умови Конкурсу. В листі чітко прописав на що саме йому потрібні кошти: заміна матів, розширення килиму, ремонт залу, манекени. Ми відчули, що людина живе боротьбою. Крім того, він надіслав фотографії залу, де ми побачили обшарпане приміщення, яке явно потребувало ремонту.
 
 
 
Тренер після отриання першої грошової премії у розмірі 3000 гривень відразу зателефонував і запевнив, що гроші використає виключно на потреби юних борців. Спроба пояснити, що президент ФГРБУ - Олег Кравченко,який сам починав свій шлях на посаді дитячого тренера, хоче матеріально підтримати починаючих спеціалістів, яким сьогодні доводиться працювати в складних умовах, і премію тренер може використати за власним бажанням, виявилася безуспішною. Протягом літа Микита Михайлович займався оздоровленням дітей і принагідно робив ремонт залу. Інколи просто телефонував і ділився успіхами в роботі. Ми не знайомі з Микитою Красиловим особисто, але кожний раз коли він телефонував, на душі в ставало тепліше. Відчувалося що людина любить свою справу, опікується дітьми і все робить для того, аби врятувати традиції і борцівську славу Приазов"я.
 

Зовсім недавно ми отримали листа з Маріуполя. Це був фотозвіт від нашого героя. Микита Михайлович написав, що закінчив ремонт залу і з 1 вересня діти почали тренуватися в поліпшених умовах. Також юні борці випробовують новий інвентар - манекен, канат, гуму. Наприкінці, тренер подякував організаторам Конкурсу за підтримку боротьби в Україні. Від імені ФГРБУ, висловлюємо подяку Микиті Красилову за небайдужість, ініціативу та творчий підхід до справи! Успіхів Вам та нових перемог!
 
 
Сьогодні триває на отримання двох борцівських килимів. Всім всідомо, що килими потрібні багатьом. Звертаюся до ВСІХ! Проявіть наполегливість, виконайте умови, пришліть заявки. Фортуна вам обов"язково посміхнеться!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022