Ігор Леуський: "Боротьба починаєтьсся в серці..."

16:55 | 15 сентября 2015
З віце-президентом Харківського обласного осередку ФГРБУ - Ігорем Леуським ми зустрілися біля Міністерства молоді та спорту.
З віце-президентом Харківського обласного осередку ФГРБУ - Ігорем Леуським ми зустрілися біля Міністерства молоді та спорту. Ігор Вікторович, як справжній прихильник борцівського мистецтва жваво поділився успіхами в роботі, розповів про розвиток боротьби на Слабожанщині, та про змагання, які найближчим часом планується провести у Харкові.
 

Взагалі роботу голови Харківського осередку ФГРБУ - активного ентузіаста Сергія Рутенка, сьогодні помітили всі. Є категорія людей, які не можуть залишатися байдужими і сидіти склавши руки. Саме до таких людей активних, наполегливи, моторних належить Рутенко та його друзі. Стараннями команди однодумців запрацював сайт, який висвітлює не лише місцеві новини у світі спорту, а й цікаві факти зі світу спортивної боротьби. Як розповів Ігор Леуський, пртягом цього року спільно з Харківською Федерацією вільної боротьби,яку очолює - Євген Ручка, вперше вдалося організувати і провести на гідному рівні Чемпіонат України зі спортивної боротьби. На початку жовтня у Харкові мають пройти І-і Відкриті шкільні Ігри серед школярів. Змагання проходитимуть у форматі "стінка на стінку". На участь у заході вже надіслали заявки команди з Миколаєва, Полтави, Путівля, Кременчука, Новомосковська, Костянтинівки. Ці змагання стануть репетицією перед проведенням у Харкові Кубку України серед юніорів. Змагання пройдуть 20-22 листопада. "- Всі змагання, - наголосив Ігор Вікторовича,- окрім календарних, ми проводими виключно за власні кошти. Медалі, призи, кубки - всі нагороди закуповуються за гроші спонсорів. 

На початку наступного року, у Харкові відбудеться Всеукраїнський турнір пам"яті Заслуженого тренера України - фундатора Харківської боротьби - В"ячеслава Миколайовича Жменько.

Фінансову підтримку Харківському осередку ФГРБУ, надають друзі та спонсори. Готельно-ресторанний комплекс "Надія" в особі Надії Миколаївни Тимофієвої, а також віце-президента Максима Сергійовича Плюхіна та Вадим Коваленко.

Від імені ФГРБУ за любов до боротьби, нестримне бажання розвивати греко-римське мистецтво, висловлюємо колективу етузіастів щиру подяку та бажаємо успіхів в роботі. Особливо вражає, що в наш непростий час, досвідчені борці не бідкаються на відсутність коштів, не жаліються про негаразди, а знаходять спонсорів, гроші, можливості, та самостійно організовують змагання, відкривають борцівські зали і своєю наполегливістю, любов"ю до боротьби, як бачимо, успішно її відроджують. Боротьба починається не в залі, а серці кожного чоловіка, хто розуміє, що і за боротьбу треба боротися, а не чекати, що з неба впаде. Хто звик перемагати на килимі, і це ми бачимо на прикладі нашіх героїв, завжди знайде рішення у будь-якій ситуації. Щасти вам, друзі!
 
Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022