ТІМЧЕНКО ВИБОРОВ БРОНЗУ !

08:25 | 08 сентября 2015
Щойно на Чемпіонаті Світу в Лас-Вегасі Дімітрій Тімченко в напруженій, гострій боротьбі все ж таки вирвав перемогу у румунського борця Алексуса, і приніс збірній команді України першу, таку важливу "бронзу".
Щойно на Чемпіонаті Світу в Лас-Вегасі Дімітрій Тімченко в напруженій, гострій боротьбі все ж таки вирвав перемогу у румунського борця Алексуса, і приніс збірній команді України першу, таку важливу "бронзу". 

Перший день видався непростим для українців. На жаль, не пройшов сильного суперника зі Словаччини - Денис Дем"янков, поступився борцю з Казахстану - Дмитро Пишков, а Дімітрій Тімченко (98) з першої сутички з мінімальною перевагою пішов уперед.
 
 
В другому колі Діма вириває перемогу у сильного борця з Грузії - Кажаї. До останньої секунди зустріч зберігала інтригу, але Дімітрій вистояв. В наступному двобої з норвежцем Нільсеном, Діма знову пішов у захват, здавалося захопив голову суперника згори, але почав дію передчасно і віддав суперникові два бали. Але наприкінці першого періоду відігрався і зрівняв рахунок - 2:2. Накати в Нільсена не йдуть. В стійці Діма знову захоплює голову суперника і грамотно вичавлює його за килим - 2:4 на користь українця! Останню хвилину жорсткого протистояння наш борець мужньо відстояв і не залишив суперникові шансів. Загальний рахунок зустрічі 3:4. Стан норвежця після поразки був геть критичний. Він довго сидів на краю килима і ледь мав сили підвестися.
 
 
 
Мабуть, не тільки в мене ворухнулася думка чи вистачить Дімі сил в боротьбі за "бронзу". Але наш борець не підвів. В боротьбі з Циурою Алексусом з Румунії Дімітрій знову змагався на межі сил. Дуже технічно Діма за руку виштовхнув суперника за килим і виборов 2 бали. Але далі так само несподівано іх і віддав. Рахунок стає 2:2. Алексус високий і захопити його за голову непросто. В партері наш борець все-таки бере улюблений захват, але робити коронний прийом не поспішає. Наче завмер і чекає. Головний тренер показує - роби дію. Але Дімітрій вичікує. Арбітр піднімає борців у стійку, але українець кидає челендж. І судді, а румунський борець і це видно у записі, захищався рукою, задовільняють - протест 4:2. Діма відстояв свою правду і вистояв у цьому вирішальному двобої. 
 
 
Від імені всіх спортсменів, тренерів, шанувальників боротьби, вітаємо Дімітрія Тімченка з "бронзою". Діма багато працював аби здобути цю важливу, безцінну медаль Світової першості! 

Ця медаль - є знаком важкої, дружньої праці всієї команди класиків, тренерів, спонсорів і всіх людей, хто підтримував Дімітрія на шляху до цієї перемоги! 

Від імені ФГРБУ висловлюємо подяку - головному тренерові команди - Артуру Дзігасову, Володимиру Шацьких, Віце-президенту Асоціації спортивної боротьби України - Олегу Сазонову, звісно, вітаємо тата призера - Юрія Леонідовича Тімченка, його дружину Ірину, та президента ФГРБУ - Олега Кравченка!
 
Автор статті: Олександр Пастухов
Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022