ТУРНІР СЕРЕД КАДЕТІВ

13:25 | 05 июня 2015
  В Манежі СКУ ЗСУ відбувся I-й Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів, присвячений пам’яті срібного призера Токійської Олімпіади, Заслуженого тренера України – Владлена Костянтиновича Тростянського.  

В Манежі СКУ ЗСУ відбувся I-й Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів, присвячений пам’яті срібного призера Токійської Олімпіади, Заслуженого тренера України – Владлена Костянтиновича Тростянського. В змаганнях взяли участь борці з Полтавької, Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської та Київської областей. Дякуючи активній роботі тренерського колективу ДЮСШ “Атлант” та особистій ініціативі Олександра Смишляєва змагання пройшли на високому організаційному рівні.

Не встигли кадети перевести подих після матчевої зустрічі, яка пройшла напередодні в Білій Церкві, і ось знову, в бій. Знає старший тренер кадетської збірної – Віктор Лозовий, не час розслаблятися та грітися на сонечку. Попереду Європа. А там рівень конкуренції буде значно жорсткіший ніж вдома.В категорії до 42 килограмів чемпіоном став Владислав Кузько. В фіналі Владислав упевнено переміг Рустама Гербича. Третє місце розділили Данило Слодківський та Олександр Кіпень. Головний суперник Кузько на чемпіонаті України в Рівному – Владислав Черняк, в якого він переміг на характері, у новій категорії – до 46 килограмів, в фіналі поступився Андрію Яременко. Третіми в цій вазі стали – Ігор Прохоренко та Айшан Афейніс. Чемпіон України Мирослав Солов’ян та призер ЧУ Микола Лебідь у новій категорії (50) посіли третє місце. Кращим в цій вазі став Олександр Тестов, який у фіналі переміг Василя Бабіна. Владислав Шишков (54) у фіналі поступився Владиславу Мотринцю. Третіми стали Ярослав Величко та Максим Лю. Відсутністю фаворита Олександра Грушина (58) скористався Ігор Курочкін. В фіналі Ігор переміг Андрія Кулика. Андрію, який не вперше поступився Курочкіну, бракує рішучості та впевненості. Денис Мельник та Дмитро Забожинський стали третіми.  Олександр Грушин (63) переміг у фіналі Михайла Ступіна. Третю позицію розділили Кирило Молнар та Юрій Бондаренко. Андрій Шевченко (69) у фіналі поступився Дмитру Лисецькому. Адам Абдуразаков та Назар Бойко – треті. Не зміг пробитися до фіналу технічний Артур Ярчевський (76). Артур з Тімуром Курбантадієвим зайняли третє місце. А Дмитро Гардубей у фіналі переміг Максима Малецького. Михайло Чмир (85) в боротьбі за перше місце здолав Валентина Лавського. Вадим Борещук та Микола Богомолов – треті. Через травму не зміг продовжити боротьбу перспективний Іса Амхадов (100). Хайсан Махуд в напруженій боротьбі поступився Сергію Вєлєву. Назар Юхта та Владислав Тарасенко стали третіми.

Під час урочистої церемонії відкриття, завдяки підтримці президента ФГРБУ – Олега Кравченко та сприянню благодійного фонду “Від серця до серця”, дівчинка-інвалід  Анастасія Цись,отримала у подарунок сучасний засіб для пересування.

Від імені федерації греко-римської боротьби України висловлюємо щиру подяку тренерському колективу ДЮСШ “Атлант” і особисто Олександру Смишляєву за чудово проведені змагання. А всім переможцям і членам кадетської збірної України бажаємо серйозно підготуватися до нових міжнародних стартів.

 

Источник
Борьба греко-римская 15:50 | 03 марта 2022 Росія та Білорусь відсторонені від участі у змаганнях Борьба греко-римская 13:50 | 27 февраля 2022 АСБУ вимагає від UWW виключити Борцівську Федерацію росії з членства Міжнарого світу боротьби Борьба греко-римская 19:05 | 24 февраля 2022 Увага! Наказ Міністерства молоді та спорту України Борьба греко-римская 18:50 | 22 февраля 2022 Тривають зори Борьба греко-римская 15:05 | 21 февраля 2022 Турнір О. Колчинського 2022: результати Борьба греко-римская 15:05 | 17 февраля 2022 Відкритий чемпіонат КДЮСШ "Школа спорту" пам"яті загиблих воїнів АТО та ООС Борьба греко-римская 18:50 | 15 февраля 2022 Борці Київщини завоювали дві медалі Кубку Польщі Борьба греко-римская 14:20 | 10 февраля 2022 ХV відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам"яті Олексія Вакуленка Борьба греко-римская 14:05 | 10 февраля 2022 Зональний Чемпіонат України U15 та U17 пам"яті В.О. Гречишникова: регламент Борьба греко-римская 13:50 | 10 февраля 2022 Надія - 2022