Готові боротися?

16:55 | 06 февраля 2017
Ви любите і цінуєте боротьбу, або тільки починаєте знайомитися з цим прекрасним видом спорту? United World Wrestling у співпраці з World Academy of Sport (Світовою академією спорту) запускає серію освітніх програм під назвою "Академія боротьби" (Wrestling Academy).

Ви любите і цінуєте боротьбу, або тільки починаєте знайомитися з цим прекрасним видом спорту?


United World Wrestling у співпраці з World Academy of Sport (Світовою академією спорту) запускає серію освітніх програм під назвою "Академія боротьби" (Wrestling Academy). Де, кожен бажаючий може пройти онлайн-курс з основ спортивної боротьби, дізнатися про історію цього виду спорту, правилах і цілях. А завершивши курс отримати сертифікат з підписом президента UWW Ненада Лаловіча. Ця освітня програма буде цікава, як для знавців боротьби (в якості перевірки власних знань), так і для тих, хто ще робить тільки перші кроки на килимі. Також програма «Готові боротися» напевно, буде корисна для батьків юних спортсменів, дасть уявлення про те, що саме привернуло до боротьби їхніх дітей.


Зареєструватися і пройти програму ви можете за посиланням:
http://www.worldacademysport.com/?academy=7&course=97


Академія боротьби націлена на підтримку розвитку спорту за допомогою програм, заснованих на компетенції, і готує висококваліфікований і досвідчений персонал, об"єднуючи людей, щиро зацікавлених у тренерській роботі, навчанні та практиці спортивної боротьби. Установка якісних навчальних процесів підготує кваліфікованих Викладачів для того, щоб вони могли проводити спеціалізовані курси і продовжували розвиток спорту в усьому світі.


Структура Академії боротьби складається з загального введення і трьох напрямків розвитку трудових ресурсів:


• "Готові боротися" - Загальна вступна програма для всіх напрямків і рівнів, яка забезпечує широку поінформованість про спортивну боротьбу для всіх тих, хто зацікавлений брати участь в боротьбі в якості спортсмена або будь-яким іншим чином, а саме: судді, тренера, одного з батьків або вболівальника.


• Напрямок 1: Навчання тренерів - Програма онлайн-модулів і курсів з викладачем від Рівня 1 (початковий рівень тренерської роботи) до Рівня 3 (міжнародний рівень тренерської роботи)


• Напрямок 2: Навчання суддів - Програма онлайн-модулів і курсів з викладачем для суддів і технічного суддівського персоналу


• Напрямок 3: Навчання менеджменту - Програма модулів і курсів по керівництву і менеджменту спортивних подій


На додаток до цих трьох напрямках Академія боротьби також охоплює всі інші освітні галузі розвитку боротьби в United World Wrestling.


Мета модулів "Готові боротися" - надати освітній ресурс в режимі онлайн, як точку відліку для всіх, хто зацікавлений у спортивній боротьбі.
Програма "Готові боротися" є обов"язковою для всіх трьох напрямків програми "Академія боротьби". Вона є загальним введенням в різні області світу боротьби, включаючи витоки спорту, події, стилі, національні федерації, місцеві клуби, правила боротьби, обладнання та розвиток.


Після завершення програми "Готові боротися", за бажанням, ви зможете зареєструватися на спеціалізовані технічні програми з метою отримання додаткових знань у вашій ролі тренера, судді або члена суддівської бригади, або для того щоб отримати доступ до відвідування курсу "Академії боротьби" в майбутньому, що є ключовим кроком для отримання сертифіката United World Wrestling.

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція