Ельбрус Тедеєв: «Наша мета зберегти імідж і традиції Київського Міжнародного турніру»

12:40 | 08 февраля 2016
Президент Асоціації розповів про майбутній Київському Міжнародному турнірі - Наші друзі в усьому світі добре знають і цінують київську гостинність.

Президент Асоціації розповів про майбутній Київському Міжнародному турнірі


- Наші друзі в усьому світі добре знають і цінують київську гостинність. - Почав Ельбрус Сосланович - Ось і зараз ми з нетерпінням чекаємо нових зустрічей. Особисто я, як Президент Асоціації спортивної боротьби і все наше згуртоване українське борцівське співтовариство - зробимо все від нас залежне, щоб гостям на Київському Міжнародному турнірі було цікаво та комфортно.


Бажаю всім учасникам показати все на що вони здатні, порадувати глядачів яскравими технічними діями, а своїх тренерів благородними і вражаючими перемогами. Київ одне з найдавніших міст Європи, з багатою історією і безліччю архітектурних пам"яток, у нас є, що подивитися. Тому думаю, що всі хто вже бував в столиці України і хто приїде вперше - добре проведуть час, приємно і з користю.


- Чим турнір 2016 року буде відрізнятися від попередніх?
- У цьому році ми розширили програму турніру і додали виступи борців-класиків. Упевнений, що це зробить турнір ще більш привабливим, як для спортсменів, так і для публіки. На наше прохання, спеціально для КМТ і в рамках підготовки до Олімпійських Ігор Міністерство молоді та спорту закупило 6 нових килимів. Ми дуже вдячні, що це важливе для нас питання було вирішене в позитивному ключі. Саме на таких килимах будуть проходити Олімпійські Ігри і чудово, що у наших хлопців з"явилася можливість «потоптатися» на такому килимі, напередодні Олімпіади в Ріо. Старі килими Асоціація віддасть в регіони, туди де є необхідність і великий борцівський котел.


Сутички КМТ будуть проходити відразу на чотирьох нових борцівських килимах. Сьогоднішні правила вельми зручні, я б навіть сказав природні, щоб показати свій технічний арсенал. Два періоди по три хвилини, це дуже класичний варіант.
Інших нововведень ми не плануємо, за двадцять років турнір вже зарекомендував себе, як серйозні і, що важливо об"єктивні змагання, і наша мета зберегти цей імідж.


- Чи можуть глядачі розраховувати побачити своїх фаворитів, лідерів вітчизняної збірної команди, чи хтось із титулованих борців звільнений від участі?
- Члени збірних команд беруть участь у турнірі в обов"язковому порядку, адже турнір один з етапів відбору на чемпіонат Європи і ліцензійні турніри. Але хотів би зазначити, що тільки один з етапів! Позиція тренерської ради на сьогоднішній день така, що відбір буде проходити також за результатами, які спортсмени показують на закордонних турнірах. Дуже важливо, щоб кандидат показував результат закордоном, не закривався, не реагував на недоброзичливі трибуни. Саме на виїзних змаганнях спортсмен показує психологічну стійкість, і інші якості необхідні переможцю. Дуже важливим є вміння в несприятливих, стресових умовах мобілізуватися і вирвати перемогу.

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція