Запрошуємо на прес-конферецію!

11:40 | 08 февраля 2016
                              Запрошуємо на прес-конференцію присвячену                           ХХ ювілейному Київському міжднародному турніру Шановні представники ЗМІ! Запрошуємо Вас на прес-конференцію до XХ Київського традиційного міжнародного турніру з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, присвяченого видатним українським борцям та тренерам.

                              Запрошуємо на прес-конференцію присвячену

                          ХХ ювілейному Київському міжднародному турніру

Шановні представники ЗМІ! Запрошуємо Вас на прес-конференцію до XХ Київського традиційного міжнародного турніру з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, присвяченого видатним українським борцям та тренерам. Прес-конференція відбудеться у четвер, 11 лютого, за адресою м. Київ, вул. Еспланадна, 42, на 2 поверсі в конференц-залі Міністерства молоді та спорту України. Початок о 12:00. Учасники прес-конференції:         

Міністр молоді та спорту України – Ігор Жданов або Заступник Міністра молоді та спорту України - керівник апарату Микола Даневич. Президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв; Президент Київської міської Асоціації спортивної боротьби України, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України Ростислав Щокін; Державний тренер з вільної боротьби Носадчий Едуард; Головний тренер збірної України з вільної боротьби Руслан Савлохов; Головний тренер збірної України з жіночої боротьби Володимир Євонов; Головний тренер з греко-римської боротьби Артур Дзігасов; видатні тренери та титуловані спортсмени.


Започаткований ще у 1994 році, турнір швидко зарекомендував себе, як яскраві та безкомпромісні змагання. Щороку до Києва приїжджають найсильніші борці з усього світу. А завдяки надпотужному складу учасників Київський Міжнародний швидко здобув славу «Малого чемпіонату світу».

Після дворічної перерви турнір повертається в оновленому форматі – відтепер КМТ об’єднує всі три види спортивної боротьби. Відновлення традиційного турніру стало можливим завдяки підтримці Міністерства молоді та спорту України, яке навіть в цей важкий час знаходить можливості для сприяння проведення такого надважливого спортивного свята боротьби. Слід зауважити, що змагання відбудуться на нових борцівських килимах, таких самих, як килими на цьогорічних Олімпійських Іграх в Ріо-де-Жанейро. Килими були придбані Міністерством молоді та спорту аби наші борці та гості столиці мали можливість краще випробувати себе у боротьбі та підготуватися на відповідному рівні до Ігор в Ріо.

До бразильської Олімпіади залишається півроку – наші атлети вже завоювали п’ять ліцензій, і решту будуть виборювати на весняних турнірах. Тому Київський Міжнародний турнір стане генеральною репетицією напередодні головних стартів. На даний момент 16 країн вже підтвердили свою участь і привезуть до Києва своїх кращих борців. Тому усіх нас чекає захопливе спортивнее свято – що покликане об"єднати людей заради вищої мети.

Запрошуємо вас на зустріч з організаторами турніру та найкращими українськими борцями та легендарними тренерами, а також на турнір, що відбудеться вже цієї суботи-неділі у столичному Палаці Спорту. Вхід на змагання вільний. З питань акредитації звертайтесь

ukrwrestling@gmail.com

+3 8067 35 244 79

 

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція