До уваги ЗМІ!

13:25 | 02 февраля 2016
Запрошуємо представників ЗМІ та всіх шанувальників боротьби на Київський Міжнародний турнір присвячений видатним тренерам та спортсменам 12-14 лютого 2016 року в Київському Палаці спорту відбудеться ХХ-ий Київський Міжнародний турнір з трьох видів боротьби.

Запрошуємо представників ЗМІ та всіх шанувальників боротьби на Київський Міжнародний турнір присвячений видатним тренерам та спортсменам

12-14 лютого 2016 року в Київському Палаці спорту відбудеться ХХ-ий Київський Міжнародний турнір з трьох видів боротьби. Після дворічної перерви, турнір з двадцятирічною історією повертається в оновленому форматі – відтепер на столичних килимах змагатимуться не лише борці-вільники, а й представники греко-римського стилю боротьби. Отже, шанувальники боротьби матимуть змогу одночасно на чотирьох килимах спостерігати за сутичками всіх трьох олімпійських стилів боротьби!

Заснований у 1994-му році першим Президентом Асоціації спортивної боротьби України Борисом Савлоховим турнір, був шаною одному з найвидатніших борців та тренерів минулого століття – Володимиру Синявському. Саме тому перші змагання були проведені на батьківщині легендарного чемпіона – у Харкові. Але масштаб турніру був настільки неочікуваним, що починаючи з наступного 1995 року, Київський Міжнародний отримав постійну прописку в стінах столичного Палацу Спорту. Декілька років поспіль турнір мав статус "Гран-Прі". Змагання збирають більше трьох сотень борців з усього світу, серед яких чимало Олімпійських чемпіонів, переможців та призерів чемпіонатів світу та Європи.

Дуже показовим є факт, що постійно на турнірі заявлено 25-30 країн-учасниць, що свідчить про неймовірно широку географію та престижність турніру! Так, для прикладу чемпіонат Європи збирає в середньому 27-32 країни. Напевно тому в борцівському середовищі не рідко називають КМТ – «Малим чемпіонатом світу».

Українська школа боротьби добре відома в світі, а перемоги наших спортсменів на Олімпадах та світових першостях – найкраще тому свідчення. Саме тому борцівські федерації з усього світу вважають за потрібне в лютому місяці відряджати свої команди до столиці України, де спортсмени матимуть змогу перевірити свої сили напередодні чемпіонату Європи.

Зважаючи, на те, що 2016-ий рік є Олімпійським – то для багатьох команд Турнір стане й репетицією ліцензійних турнірів, де навесні будуть розіграні Олімпійські путівки. Команда Бразилії, господарі цьогорічної Олімпіади – одними з перших підтвердили свою участь в КМТ!

Рішенням тренерської ради, абсолютно всі лідери українських збірних команд будуть виступати в Палаці спорту, тож глядачів чекає чимало захоплюючих сутичок, адже в світі є багато бажаючих позмагатись з дворазовим чемпіоном світу Ібрагімом Алдатовим, срібним призером лондонської Олімпіади Валерієм Андрійцевим та іншими нашими титулованими борцями!

Ще одним важливим моментом підготовки до турніру є – спільні навчально-тренувальні збори, що вібуваються напередодні змагань у Конча-Заспі. Чимало делегацій приїздять до Києва раніше, аби мати змогу потренуватись з нашими збірними командами.

Сьогодні українські команди вже очікують гостей з Ірану, Угорщини, Вірменії, Азербайджану, Венесуели, Гватемали, Іспанії, Ізраїлю, Німеччини, США, Великобританії, Алжиру та багатьох інших країн світу, аби в безкомпромісній боротьбі поповнити свій арсенал та відточити майстерність.

Запрошуємо представників засобів масової інформації та всіх шанувальників боротьби на справжне спортивне свято, турнір світового рівня, де ви матимите змогу побачити не лише діючих чемпіонів, але й майбутніх переможців Олімпійського Ріо!

З питань акредитації звертайтесь

ukrwrestling@gmail.com

+3 8067 35 244 79

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція