Супер-вісімка

11:42 | 20 января 2015
UWW розробив програму просування жіночої боротьби Super-8 В рамках популяризації нашого виду спорту 14 січня в Олімпійському музеї в Лозані презентували програму популяризації жіночої боротьби Super-8, створену, щоб підкреслити гендерну рівність на килимі.

UWW розробив програму просування жіночої боротьби Super-8
 
В рамках популяризації нашого виду спорту 14 січня в Олімпійському музеї в Лозані презентували програму популяризації жіночої боротьби Super-8, створену, щоб підкреслити гендерну рівність на килимі.

Програма розрахована на вісім тижнів і символічно завершиться 8 березня в міжнародний жіночий день, під час Кубка світу з жіночої боротьби, який відбудеться в Санкт-Петербурзі. За цей час Об"єднаний світ Боротьби збирається продемонструвати світу всю красу і силу жіночої боротьби.

Послами програми стали вісім видатних спортсменок і функціонерок: чемпіонка світу Софія Матссон зі Швеції, Олімпійська чемпіонка Наталя Воробйова з Росії, Олімпійська чемпіонка Ізабель Самбоу з Африки, Олімпійський суддя Едіт Доза з Італії, Олімпійська чемпіонка Керол Хьюн з Канади, чемпіонка Азії Гюзель Манюрова з Казахстану , Хелен Мораліс із США та президент колумбійкої федерації боротьби Фані Ечеверрі. Саме ці дівчата займуться в своїх країнах організацією турнірів і тренувальних зборів, а також рекламними проектами, що сприяють залученню жінок в боротьбу.

Учасниці програми вже зустрілися у Швейцарії з Президентом МОК Томасом Бахом і Олімпійська чемпіонка Керол Хьюн навіть провела для Баха невеликий майстер-клас. Незважаючи на травму руки, Президент МОК продемонстрував публіці декілька захоплень.


"Ми прагнемо відповідати вимогам МОК і підтримуємо прагнення президента Баха гарантувати більше можливостей для спортсменок у всьому світі, -сказав Президент UWW Ненад Лаловіч. - Ця подія - тільки початок нашого успіху. Я знаю, що ми єдині в наших цілях ". Слід зазначити, що на наступній Олімпіаді в Ріо - кількість комплектів медалей разіграних серед жінок зросте до шести!


Також презентацію відвідала член виконавчого комітету МОК та голова Комісії Атлетів МОК Клодія Бокель. Після чого Бокель взяла участь в обговоренні ролі жінок у боротьбі та міжнародному спорті в цілому.


"Це був великий день, який я провела з чудовою групою спортсменок і лідерів, - сказала Бокель. - Подібні ініціативи працюють на благо боротьби, і я думаю, що це відкриває шлях до майбутнього розвитку. Тому, що це дійсно важливо для спортсменок та спорту в цілому ". До публічного обговорення долучилися також член МОК Ліндсі Гласско, голова комісії атлетів UWW Керол Хьюн і посол Супер 8 - Софія Матссон.


Також UWW оголосили, що шанувальники зможуть дивитися трансляції з Кубка світу на you tube і дивитися результати на сторінці в твіттері: https://twitter.com/wrestling

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція