Ветерани боролись старанно...

14:25 | 09 декабря 2014
В Київі у Манежі ЗСУ відбувся Кубок України з греко-римської боротьби серед ветеранів.

В Київі у Манежі ЗСУ відбувся Кубок України з греко-римської боротьби серед ветеранів. Боролися чоловіки з усіх регіонів від 35-ти до 65-ти років. Можливо, для когось  захоплення боротьбою в такому віці  може здатися дивним, навіть екстремальним. Але саме тренування, килим та друзі допомогли багатьом чоловікам не загубитися в цому бурхливому житті і повернути себе до оптимального стану...

Це були не змагання, а скорше перевірка кожним чоловіком  своєї борцівської форми та фізичної готовності. Сиві борці виходили на килим не здолати суперника, а в першу чергу, собі довести, що ти ще на щось спроможний. Як зізнався мені досвідчений ветеран Валентин Черевишний, який цього року став чемпіоном світу, а йому вже за 60, звичайно, розумієш, швидкість не та, сили вже не ті, але, головне, ти борешся, йдеш уперед, і це є найціннішою перемогою для кожного із нас. Лев Воронін, який став чемпіоном у дивізіоні "D" у вазі 130 кг, розповів, що дякуючи Сослану Адирхаєву і спілкуванню у колі друзів, він повернувся не тільки на килим, а й до нормального здорового життя. Змагання, зізнався Воронін, не дозволяють розслаблятися, спонукають до щоденних тренувань, змушують постійно триматися в тонусі. Заняття спортом дарують хороший вигляд і здоров"я. Саме Лев дав мені своє трико і "благословив" вийти на килим. Без підготовки це була чиста авантюра. На щастя обійшлося без травм, хоча крипатура й досі не відпускає. Але передати відчуття від тих хвилин неможливо. Ти ніби знову повертаєшся в часи незабутньої юності.

    Дуже цікавою, захоплюючою виявилася боротьба у дивізіоні "С" в категорії до 85 кг. безкомпромісно боролися Владислав Душкевич з Новодністровська та Сергій Бузько з Кременчуга. Дуже активно і завзято боровся Владислав Душкевич.  До останніх секунд сутички було невідомо хто ж стане переможцем. Але вихованець Віленського - Сергій Бузько все-таки витримав тиск товариша і на характері здобув перемогу. Часу тренуватися останнім часом бракувало, зізнався Бузько, вистояв на досвіді. Саме Бузько отримав Кубок "За волю до перемоги" від керівника ветеранського спорту - Сослана Адирхаєва. Хорошр боровся у цьому ж дивізіоні (45-50) і Володимир Оглоблін (97) з Кривого Рогу. Володимир показав чудову підготовку у сутичці з Анатолієм Яценюком з Маріуполя. 

  Всі учасники, хто виходив на килим,  своїм прикладом показали дітям та молодим борцям, що тренуватися треба завжди. У будь-якому віці. Як сказав переможець змагань Анатолій Сорока (55-60), боремось, значить живемо!Не припустимо  програвати собі! Від імені Федерації греко-римської боротьби хочеться привітати всіх чоловіків за мужність та бойовий дух. І побажати всім ветеранам здоров"я, бадьорості і кращих результатів на Чемпіонаті України в Рибаковці у червні наступного року.

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція