Вітаємо Ельбруса Тедеєва!

00:10 | 05 декабря 2014

Сьогодні День народження першого Олімпійського чемпіона незалежної України з вільної боротьби - Ельбруса Тедеєва!

Перш, ніж завоювати золоту олімпійську медаль в Афінах він тричі ставав чемпіоном світу і завоював бронзову медаль в олімпійській Атланті! У 2013-му році ім"я Ельбруса Тедеєва було внесено в зал слави Міжнародної федерації боротьби UWW!

Асоціація спортивної боротьби і вся борцівська спільнота вітають Ельбруса Сослановича з Днем народження!
Бажаємо міцного здоров"я, Вам і вашим близьким людям, сімейного благополуччя, успіхів у всіх починаннях та здійснення всіх навіть найнеймовірних бажань. Нехай в Ріо-де-Жанейро наші борці повторять ваші успіхи і досягнуть найвищих висот!

Видатного борця і президента Асоціації спортивної боротьби України вітають його друзі, колеги та наставники.

Руслан Савлохов - головний тренер чоловічої збірної команди України: «Я бажаю йому всього найкращого. Йому, його діткам, його близьким - щоб всі вони були здорові і щоб все в житті у них було добре.
Він прекрасна людина, про його чемпіонських якостях дуже багато сказано і написано. Але я б хотів ще зазначити, що він дуже надійний по життю, а це дуже цінна якість »

Олег Кравченко, перший віце-президент АСБУ: «Ельбрус, від усієї борцівської сім"ї, щиро вітаю з Днем народження!
Ти, як ніхто відданий спорту і знаєш якою ціною досягаються великі перемоги! Знаю, стежиш за результатами виступів українських борців, щиро радієш їх перемогам, надаєш фінансову підтримку нашим спортсменам і робиш все для того, щоб вони досягали нових висот на світових аренах.
Федерація греко-римської боротьби України бажає тобі міцного здоров"я, благополуччя, невичерпної енергії та оптимізму, яскравих зустрічей і позитивних моментів у житті. »

Міраб Швангірадзе, Заслужений лікар України, головний лікар національної збірної України з вільної боротьби: «Я, як лікар команди побажаю в першу чергу міцного здоров"я. Нехай він більше ніколи не буде моїм пацієнтом, як раніше. Нехай я залишуся без роботи, але щоб усі були здорові. Здоров"я його родині, дітям, усім близьким - за кого у нього болить душа і у кого болить душа за Ельбруса.
Я радий, що перетнувся з ним по життю і вже багато років нога в ногу працюємо разом, піднімаємо боротьбу.»

Іван Кулешов, Заслужений тренер України: «Щиро вітаю Ельбруса з Днем народження! Він досяг великих висот у спорті. Його завжди відрізняла і в боротьбі і в тренувальному процесі неймовірна віддача, незважаючи на те, що у нього було багато травм, він не звертав уваги на біль - виходив на килим і забував про все і завжди йшов вперед. Його неприборкане прагнення перемоги завжди викликало повагу, навіть у складних ситуаціях, де начебто програв бал - він завжди знаходив сили, щоб перемогти.
Сьогодні хочеться побажати йому успіхів у всіх сферах діяльності, в розвитку нашого виду спорту, щоб вільна боротьба під його керівництвом була на висоті. »

Георгій Бураков, Заслужений тренер України: «Шановний Ельбрус Сосланович, я з великим задоволенням вітаю тебе з Днем народження. Бажаю тобі міцного здоров"я. Я завжди радий тебе бачити і впевнений, що твоє головне захоплення - боротьба ще прикрасить твоє життя, а наші спортсмени будуть радувати новими перемогами. Сподіваюся тобі теж завжди буде приємно знаходитися в тій компанії, де ти виріс »

Вячеслав Олійник, Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби: "Вітаю з Днем народження! Здоровья, достатку, поваги та миру в усьому світі"

Михайло Харачура, дворазовий чемпіон світу, триразовий володар Кубка світу з вільної боротьби: «Я передаю вітання від себе особисто та від мого покоління тренерів і спортсменів, які добре пам"ятають, як він боровся, які видатні результати показував. Бажаємо здоров"я міцного, удачі, сімейного благополуччя. Щоб всі події в житті були тільки радісними. »

Беслан Туштаров, Президент Одеської обласної федерації вільної боротьби, чемпіон світу серед ветеранів, майстер спорту СРСР «Я з великим задоволенням вітаю Олімпійського чемпіона з Днем народження! Бажаю міцного здоров"я, довгих років життя і щоб його головні успіхи чекали його ще попереду. »

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція