Дружнє спілкування з Олімпійською чемпіонкою Оленою Костевич

12:26 | 07 апреля 2015

З нагоди святкування Міжнародного дня спорту заради розвитку і миру Чернігівський обласний осередок НОК України провів прес-конференцію з найтитулованішою спортсменкою області - Олімпійською чемпіонкою з кульової стрільби Оленою Костевич та її тренером Ігорем Чередіновим.

У залі засідань Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Шевченка Олена Костевич, голова обласного відділення НОК України Миколи Носко та директор департаменту сім"ї, молоді і спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк відповідали на запитання журналістів обласних та міських засобів масової інформації.

Микола Носко відзначив Олену та її тренера Грамотами обласного осередку Національного олімпійського комітету та наголосив, що Чернігівщина дуже багата талантами. І, не дивлячись на усі економічні показники, які ми сьогодні маємо, Олена Костевич високо тримає планку спортивних досягнень. Також голова обласного відділення ФСТ «Колос» Володимир Примак привітав іменитих олімпійців, наголосив на тому, що Олена і Ігор Чередінов гордість ФСТ «Колос» та нагородив Олену грошовою відзнакою.

«Я люблю цей вид спорту! Перемога на змаганнях такого рівня - це емоції, які ніколи не забудеш, і які завжди хочеться повторити і піднятися на вищу сходинку п’єдесталу», - поділилася уславлена спортсменка.

Особистий тренер Олени Ігор Чередінов розповів, що чемпіонат світу проходить один раз в чотири роки, також як і Олімпійські ігри, і природно спортсмени дуже серйозно готуються до цих змагань. Ми раді, що підготувалися добре, програму мінімум виконали. Виграли «срібло» світової першості в Іспанії і отримали олімпійську ліцензію для України на Ігри-2016 в Ріо-де-Жанейро. Тепер можна готуватися спокійніше і вирішувати на кожному етапі тактичні завдання.

Не оминув наставники і успіх спортсменки на чемпіонаті Європи, де Олена піднялась на найвищу сходинку п’єдесталу, де показала добрий результат, і їй трохи не вистачило до світового рекорду. Тепер у доробку чернігівчанки є усі найвищі досягнення, які хотів би мати кожен олімпієць.
 

Источник
Олимпийские игры 22:55 | 08 сентября 2018 Елена Костевич - чемпионка мира по стрельбе. Драма в Корее Олимпийские игры 23:25 | 06 сентября 2018 Первая олимпийская лицензия 2020 для Украины. Чемпионат мира по стрельбе Стрельба 13:10 | 02 сентября 2018 Чемпионат мира по стрельбе - 2018. День 1. С медалью, но без лицензий Олимпийские игры 19:50 | 01 сентября 2018 Олимпийские лицензии в стрельбе начнут разыгрывать уже 2 сентября, почти за 2 года до Игр в Токио Стрельба 12:12 | 26 октября 2017 На рахунку українців «срібло» та «бронза» фіналу Кубка світу зі стрільби Олимпийские игры 10:26 | 20 марта 2017 Призер Олімпійських ігор Сергій Куліш провів відкрите тренування з кульової стрільби Стрельба 12:26 | 13 марта 2017 Чемпионат Европы: Точнее только рекордсмены Олимпийские игры 10:26 | 13 марта 2017 Наші стрілки посіли друге загальнокомандне місце на європейській першості Стрельба 11:56 | 11 марта 2017 Павло Коростильов – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Стрельба 11:56 | 10 марта 2017 Чемпионат Европы: Финал - это по-нашему