Івано-Франківськ з візитом відвідали делегати ЄА

15:10 | 25 апреля 2014
23-25 квітня з офіційним візитом Івано-Франківськ відвідали технічні делегати ЄА. Нагадаємо, що саме це прикарпатське місто в 2015 році прийматиме Кубок Європи зі спортивної ходьби.
 
Перевірити підготовку Івано-Франківська до турніру з ЄА завітали Луіс Саладі, Сандрін Гласьє та Вадим Зеліченок. «Для нас було дуже важливо, щоб місцевий організаційний комітет з перших вуст почув стратегічні завдання, отримав інструкцію щодо їх виконанню та компетентні відповіді, побудовані на практиці, на ті питання, які нас цікавили», - зазначив президент ФЛА Івано-Франківської області Віталій Матешко.
 
23 квітня виконавчий директор ФЛАУ Михайло Медведь і Віталій Матешко зустрілися з заступником Івано-Франківської ОДА Сергієм Адамовичем. «Надзвичайно важливим моментом зустрічі стало узгодження питання про співфінансування Кубка Європи та підготовки до нього з боку обласної державної адміністрації», - наголосив Віталій Васильович.
 
Зустріч з делегатами ЄА у перший день відбулася в «Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ». Перша половина дня була присвячена теорії і презентаціям, друга половина повністю була практичною. 24 квітня на європейських гостей чекала офіційна зустріч з першим заступником міського голови Зиновієм Фітелем і зустріч з місцевим організаційним комітетом.
 
Під час візиту було обговорено аспекти підготовки до Кубка Європи, розглянуто технічні питання. Технічні делегати з представниками ФЛАУ, обласної ФЛА та організаційного комітету оглянули готелі, обговорили питання безпеки, медицини, транспорту й комунікацій, оглянули трасу змагань, місця для церемоній відкриття та закриття. «Оглянувши траси, було вирішено внести певні корективи, приміром, стосовно розміщення пунктів харчування та одного з поворотів. Все це лише сприятиме більш ефективній підготовці до змагань і їх проведенню, - розповів Віталій Матешко. – Стратегічне завдання, яке на даний момент стоїть перед нами, це ремонт дороги Львів – Івано-Франківськ і перестелення асфальтного покриття на трасі змагань. З ним нам потрібно впоратися до жовтня цього року».
 
Європейським делегатам також було запропоновано презентацію ФЛАУ стосовно аспектів маркетингу та презентацію від місцевого організаційного комітету.
 
«Думаю, не помилюся, сказавши, що зустріччю залишилися задоволені обидві сторони. Ми обговорили всі технічні питання. ФЛАУ підготувала дуже змістовну презентацію про аспекти маркетингу. Ми відпрацювали всі можливі варіанти  подальших дій для успішної підготовки до змагань, - зазначив Віталій Матешко. – Нашою головною метою було й залишається спільно підготувати найкращий Кубок Європи зі спортивної ходьби за всю історію його проведення!»
 
В заключний день змагань для технічних делегатів ЄА було влаштовано екскурсію містом. Наступний візит очікується в жовтні, якраз у ті дні, коли Івано-Франківськ прийматиме традиційні міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Вечірній Івано-Франківськ». Саме вони будуть покликані стати тестовим турніром перед Кубком Європи.
 
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік