Новый ...

19:10 | 11 апреля 2014
8 квітня у Миколаївському вищому професійному училищі технологій та дизайну відбулося спортивне свято «Хай нас об"єднає спорт», присвячене Всесвітньому дню здоров"я. Захід проводили Федерація легкої атлетики Миколаївської області, Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго», Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва, під патронатом комісії «Спорт та навколишнє середовище» Національного олімпійського комітету України у Миколаївській області, за підтримки управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради.
 
Директор вищого професійного училища технологій та дизайну Тамара Петрівна Бєлоусова наголосила на тому, що у навчальному закладі давно ставляться до спорту, як до основи-основ здоров"я кожної людини. Звернула увагу на спортивні нагороди — кубки, які щорічно отримують учні на змаганнях різних рівнів. Вони знайшли своє місце на поличках у спортивному залі, де проходило свято.
 
На заході були присутні чемпіонка світу, бронзовий призер Олімпійських ігор зі стрибків у висоту, голова комісії «Спорт та навколишнє середовище» НОК України Інга Бабакова та бронзовий призер Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Віта Стьопіна.
 
Інга Бабакова акцентувала увагу присутніх на необхідності займатися спортом, розповіла, що лише при постійній наполегливій праці можна досягти певних успіхів. Їй самій доводилося дуже багато працювати, і лише віра в свої сили, прагнення до перемоги та бажання бути однією з найкращих допомогли досягти сьогоднішніх висот.
 
Віта Стьопіна зазначила, що учні — майбутнє нашої держави, що спорт розкриває здатність формування нової людини, сприяє бажанню вдосконалювати, не лише тіло, а, насамперед, людську особистість.
 
Голова правління Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» Ольга Криницька подарувала книги, для бібліотеки технікуму, і закликала молодь все життя дружити зі спортом.
 
 
Для учнів училища була запропонована спортивна програма «Спортивні і дужі», відповідно до якої були проведені змагання за участю двох команд майбутніх перукарів і швачок. Вони виконували вісім запропонованих вправ з програми «Дитяча легка атлетика».
 
Після цього відбувся ерудит-турнір «У світі спорту», який провела працівник бібліотеки Віра Марущак. За його підсумками було визначено трьох кращих знавців спорту, які отримали подарунки.
 
За змаганнями спостерігали компетентні судді, яких очолив директор дитячої юнацької школи олімпійського резерву з легкої атлетики Анатолій Іванович Бугайов. Оцінюючи кожен з восьми видів вправ, і були названі імена переможців. Але переможених не було, всі учасники естафети отримали дипломи, які вручили Віта Стьопіна та Інга Бабакова. А також учні отримали подарунки — книги та призи від бібліотеки та олімпійського комітету. Групи училища № 309-310 приготували гостям подарунок – номери танцювальної аеробіки. На закінчення заходу учні переглянули виставку літератури «Спорт — запорука здоров"я». Діти з великим захопленням розглядали представлені книги про дзюдо, бокс, айкідо та інші види спорту.
 
Проведений захід сприяв прагненню дітей до активної участі у різноманітних спортивних секціях, та досягненні певних висот в особистому житті.
Текст: Віра Марущак
Фото: ФЛА Миколаївської області
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік