5 травня у Києві і всьому світі пройде одночасний благодійний забіг WINGS FOR LIFE WORLD RUN

23:05 | 14 апреля 2019
5 травня о 14:00 Україна приєднається до всесвітнього одночасного благодійного забігу Wings for Life World Run, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. 5 травня о 14:00 Україна приєднається до всесвітнього одночасного благодійного забігу Wings for Life World Run, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. Приєднатися до глобальної мети можна у будь-якому місті і локації за допомогою мобільного додатку забігу Wings for Life World Run.

Бігти можна як одному, так і разом з друзями та однодумцями – у спільних забігах з мобільним додатком (APP RUN), які організовуються у Києві, Дніпрі, Одесі, Ужгороді та інших містах. Деталі щодо всіх українських організованих забігів тут: https://www.redbull.com/ua-uk/events/wings-for-life-world-run-ua

У Києві такий організований забіг з мобільним додатком – Wings for Life World Run APP RUN KYIV – відбудеться 5 травня о 14:00 на Трухановому острові. Подія у Facebook:

https://www.facebook.com/events/2309101609368742/

Як взяти участь у Wings for Life World Run APP RUN?

1. Завантажити мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2. Приєднатися до забігу у своєму місті. Наприклад, до APP RUN KYIV. 3. Оплатити внесок учасника (10 євро) 4. Бігти разом з усім світом заради тих, хто не може, 5 травня о 14:00.

Кожен учасник організованих забігів у Києві, Одесі, Дніпрі та Ужгороді отримає медаль фінішера і сувенірну продукцію на згадку про забіг.

100% вступних внесків учасників спрямовані на пошук і дослідження методів лікування травм спинного мозку. За шість років Wings for Life World Run перетворився у світовий рух з завзятими шанувальниками, які щорічно беруть участь у забігу. Завдяки учасникам, донорам і спонсорам за весь час забіг зібрав неймовірні 23,6 млн євро для фонду Wings for Life, щоб фінансувати дослідження методів лікування травм спинного мозку.

До благодійної ініціативи в Україні також приєдналися амбасадори Wings for Life World Run: олімпійська чемпіонка і п"ятиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, призерка чемпіонату світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко, триразовий чемпіон України з дрифту Олександр Гринчук, чотириразова призерка чемпіонату світу з маунтинбайку Яна Беломоіна, телеведуча і лідерка руху активної реабілітації Уляна Пчолкіна, громадський активіст і організатор таборів реабілітації Віталій Пчолкін, телеведуча 1+1 та амбасадорка Групи активної реабілітації Соломія Вітвіцька, а також активіст, спортсмен і засновник ГО «Доступно.ЮA» Дмитро Щебетюк та інші.

Що таке Wings for Life World Run?
Wings for Life World Run – це всесвітній забіг, учасники якого стартують одночасно по всьому світу об 11:00 (UTC) – незалежно від пори року, часу доби чи погодних умову конкретній місцевості. Серед бігунів – початківці, досвідчені бігуни, професійні спортсмени та учасники в інвалідних кріслах.

Унікальність забігу ще й у тому, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього, намагаючись втекти від автомобіля-кетчера (Catcher Car), який є «рухомою фінішною лінією», що слідує за учасниками у заданому темпі.Реальний автомобіль-кетчер або віртуальний (у мобільному додатку) переслідує бігунів упродовж маршруту та поступово збільшує свою швидкість доти, поки не наздожене кожного учасника. Коли автомобіль-кетчер (реальний або віртуальний) наздоганяє учасника, його/її гонка закінчується. Останні чоловік і жінка, яких наздоженуть, оголошуються Глобальними чемпіонами!

І з року в рік учасники у цей день біжать заради тих, хто не може, – задля людей з пошкодженням спинного мозку, чиє життя змінилося за долю секунди після того, як вони посковзнулися, спіткнулися або ж потрапили в аварію. Для отримання додаткової інформації про забіг і те, як долучитися до збору коштів в фонд, відвідайте сторінку

www.wingsforlifeworldrun.com

Про фонд Wings For Life Мільйони людей у всьому світі залежні від інвалідного візка через травму спинного мозку – в основному через аварії або падіння. Wings for Life – некомерційний фонд, який займається дослідженнями спинного мозку. Місія фонду – знайти методи лікування травм спинного мозку. З 2004 року Wings for Life ретельно відбирає і є спонсором передових дослідницьких проектів і клінічних досліджень, які в перспективі зможуть змінити життя людей у всьому світі. Хоча спосіб лікування ще не знайдено, фонд уже досяг чималих успіхів. 100 відсотків внесків учасників Wings for Life World Run і всі кошти зібрані у цьому глобальному заході допоможуть досягти головної мети. Кожен крок, зроблений підчас забігу Wings for Life World Run та за допомогою мобільного додатку Wings for Life World Run App Run, – це крок у вірному напрямку.

Про Wings for Life World Run Щороку одночасно на численних офіційних трасах та за допомогою мобільного додатку в усьому світі проводиться міжнародний забіг Wings for Life World Run, у якому кожен – чи то день, чи ніч – стартує одночасно та з однією метою — зібрати кошти для фонду Wings for Life. У власному унікальному форматі учасники біжать стільки скільки можуть, доки повз них не проїде рухома фінішна пряма, котру являє собою реальний автомобіль-кетчер або віртуальний в мобільному додатку, що переслідує бігунів впродовж маршруту та поступово збільшує свою швидкість до тих пір, поки не наздожене кожного учасника. Ця рухома фінішна пряма дозволяє здійснити забіг усім учасникам незалежно від рівня їхньої фізичної підготовки — повільніших учасників вона наздоганяє швидше, в той час як професійні спортсмени продовжують бігти протягом багатьох годин. 100 відсотків вступних внесків та дотацій спрямовується на допомогу в пошуку методів лікування травм спинного мозку; і в рамках п’яти забігів, починаючи з 2014 року, до участі у міжнародному забігу долучилось понад 500 000 людей 193 національностей у понад 66 країнах на всіх континентах. Всі разом вони зібрали 23,6 мільйонів євро.



Wings for Life World Run APP Wings for Life World Run APP дозволяє будь-кому у будь-якій точці світу приєднатися до глобального руху, навіть якщо у нього/неї немає можливості пробігти в одному з офіційних місць проведення забігу. Активуючи додаток (APP) на своєму телефоні, бігун може взяти участь у віртуальному Wings for Life World Run – App Run та бути переслідуваним віртуальним автомобілем-кетчером одночасно зі всіма іншими учасниками Wings For Life World Run по всій земній кулі. Люди можуть сформувати свій власний маршрут під час індивідуального забігу з додатком, а також бігти у багатьох місцях по всьому світу, де відбуваються організовані забіги (APP RUN), в яких люди біжать у групах, використовуючи додаток. За матеріалами Red Bull
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік