Які сильні сторони допомагають Юлії Левченко здобувати медалі

11:20 | 18 марта 2019
Багаторазова чемпіонка України, переможниця юнацьких Олімпійських ігор, віце-чемпіонка світу та Європи у приміщенні серед дорослих – усі ці регалії належать стрибунці у висоту Юлії Левченко. Багаторазова чемпіонка України, переможниця юнацьких Олімпійських ігор, віце-чемпіонка світу та Європи у приміщенні серед дорослих – усі ці регалії належать стрибунці у висоту Юлії Левченко.

Досягнення Юлії перетворили її на головну зірку українських стрибків у висоту, популярну у всьому світі. У 20 років її було обрано «Лідером змін» від України, своєрідним послом на юнацькій Олімпіаді, яку вона виграла за чотири роки до того.

Ми хотіли дізнатися більше про Юлію, тож попросили її пройти тест Red Bull Windfinder, що показує сильні сторони людини.

Результати показали чотири найяскравіші сторони стрибунки, які дозволяють їй підкорювати щоразу нову висоту. Ми розпитали Юлію Левченко, як ці риси допомагають їй у спорті та житті.

Комунікабельність як одна з головних характеристик Основні сильні сторони Юлії Левченко, відповідно до результатів тесту Red Bull Windfinder, стосуються комунікабельності. Левченко любить перебувати в соціумі, а також вміє надавати підтримку іншим.

За словами Юлії, комунікабельність дуже допомагає їй у легкій атлетиці. Хоча більшість дисциплін у цьому виді спорту є індивідуальними, вміння працювати в команді дуже важливе, особливо на міжнародних стартах.

«Незважаючи на те, що кожен змагається сам за себе, ми всі виступаємо за одну країну, за одну команду. На міжнародних змаганнях важливим є командний дух, адже кожен спортсмен відчуває підтримку команди, вона позитивно впливає на тебе», – пояснює стрибунка.

Надання підтримки відіграє важливу роль під час тренувального процесу. Левченко – не єдина спортсменка у тренера Ірини Пустовойт. Разом з нею займаються чимало дітей та підлітків, яких важливо заохотити до занять стрибками у висоту. Система тренувань побудована на рівності, та водночас молодші спортсменки дивляться на Левченко як на приклад для наслідування, тож вона має бути готова надавати підтримку.

«Тренер вміє зацікавлювати, а ми, спортсменки, своїм прикладом, ставленням, поведінкою даємо поштовх, щоб діти продовжували займатися спортом. У нас нема такого, що хтось крутіший, а хтось — гірший. Усі на рівних спілкуємося, спокійно розмовляємо з дівчатами, які лише прийшли», — стверджує Юля.

Як і інші люди, які вміють надавати підтримку, Левченко досить зручно і комфортно працювати в групі, що відображається на її тренувальному процесі. Ця сильна сторона показує, що Юля вміє надихати людей своїм прикладом, і це саме те, що вона робить. Стрибунка не вважає, що розмовами можна зацікавити новачків у секторі, натомість усе треба демонструвати своїм прикладом. Показувати, чого можна досягти і як для цього працювати.

Про інші сильні сторони Юлії – читайте на сайті www.redbull.com
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік