ФЛАУ та ASICS підписали договір про співпрацю

16:25 | 17 мая 2018
17 травня Федерація легкої атлетики України й один зі світових лідерів з виробництва спортивного одягу і взуття японська компанія ASICSпідписали договір про співпрацю.
 
Даний договір буде діяти з травня 2018 року і до 2021 року.Згідно з ним, ASICSстає офіційним спонсором і ексклюзивним постачальником комплектів національної форми для участі в офіційних міжнародних змаганнях, включаючи комплекти для команд резерву, тренерів і офіційних осіб.
 
«Для нас велика честь стати партнерами з компанією ASICS, яка впродовж десятків років утримує позиції одного зі світових лідерів. Умови даного контракту є найвигіднішими в історії ФЛАУ. Більше того, завдяки ньому будуть зекономлені значні кошти – мільйони з державного бюджету,- говорить президент ФЛАУ Ігор Гоцул. - Нова форма нашої команди приємно вражає не лише дизайном, а і високою якістю. Ми прагнемо вивести легку атлетику України на якісно новий і вищий рівень. Впевнені, що з підтримкою ASICSнам вдасться втілити це в життя».
 
«Ми з радістю оголошуємо про партнерство з Федерацією легкої атлетики України. Україна стала першою країною у Східній Європі, спонсором чиєї команди став ASICS. Цим партнерством ми підкреслюємо наше прагнення рухатися вперед і бачити наш логотип на формі атлетів світового класу»,- відзначив директор зі спортивного маркетингу ASICSОлів’є Міньон.
 
Більше фото на офіційних сторінках ФЛАУ у Facebook та Instagram
 
Участь у церемонії підписання договору про співпрацю між ФЛАУ і ASICSвзяли:
Ігор Гоцул - президент ФЛАУ
Олів’є Міньон - директор зі спортивного маркетингу ASICS
Добромір Карамарінов - перший віце-президент ЄА
Сергій Бубка - президент НОК України, перший віце-президент ІААФ
 
Також під час заходу відбулася презентація нової форми, у якій взяли участь атлети національної збірної України:
Ольга Бібік – бронзова призерка чемпіонату Європи у приміщенні, фіналістка Олімпійських ігор-2016 та чемпіонату світу в естафеті 4х400 м;
Анна Плотіцина – фіналістка чемпіонату Європи у приміщенні з бігу на 60 метрів з бар’єрами;
Тетяна Фетіскіна – призерка чемпіонатів України, призерка Кубку Європи, фіналістка юнацького чемпіонату світу з метання спису;
Юрій Кримаренко – чемпіон світу-2005 зі стрибків у висоту;
Захар Міщенко – чемпіон України, призер Кубку Європи, фіналіст юніорських чемпіонатів світу та Європи з метання спису;
Олександр Ничипорчук – переможець юніорського Кубку Європи, чемпіон України з метання спису.
 
Довідка:
ASICS - японська корпорація, один з найбільших у світі виробників спортивного одягу і взуття, заснована у 1949 році. Назва компанії – це абревіатура "Anima sano in corpore sano", що в перекладі означає "В здоровому тілі - здоровий дух". Компанія ASICS займається виробництвом і продажем спортивного одягу і взуття вже більше 60 років. Серце компанії ASICS – це Науково-дослідницький інститут спорту у місті Кобе (Японія), в якому працює понад 100 дослідників, вчених та інженерів. ASICS перетворює найновіші розробки у високофункціональну продукцію з ефектним дизайном.
 
ASICS виступає офіційним партнером Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ), офіційним постачальником екіпірування Федерацій легкої атлетики Ірландії, Нідерландів, Італії, Словенії, Болгарії, Японії, Нової Зеландії, Південної Кореї, Франції, а також Федерацій тріатлону Швейцарії, Німеччини і Японії.
Фото (с)Валерій Білокрил для ФЛАУ
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік