Два президенти та міністр – у гостях в українських атлетів

22:55 | 05 марта 2015
Напередодні старту збірної України з легкої атлетики на чемпіонаті Європи-2015 у приміщенні, до готелю, в якому розташувалися наші атлети, прибули почесні гості.
 
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов та президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул взяли участь в організаційних зборах команди та висловили свої побажання атлетам.
 
ІГОР ГОЦУЛ:
- Сьогодні не простий період для нас усіх, не простий період для нашої країни. Тим більше сьогодні, нажаль, в нашій країні в черговий раз оголошено день трауру – за загиблими шахтарями. Але життя продовжується. Ми з вами робимо нашу відважну справу, прославляючи нашу країну. Сподіваємося, у вас вийде показати те, чого ви прагнете, те, до чого ви готувалися. Сьогодні в умовах війни говорити про розвиток спорту дуже важко. І те, що ми зараз тут, що маємо, хоч у зменшеному обсязі, але маємо тренувальні збори – заслуга багатьох людей. І хочу подякувати Сергію Назаровичу Бубці, Ігорю Олександровичу Жданову, які очолюють цей процес.
 
Хотів би подякувати всім вам, що ви також в цей непростий час знаходите в собі сили, мотивацію, бажання рухатися далі. Дуже хотілося б, щоб вам усім пощастило. Ми традиційно не ставимо ні перед ким ніяких зобов’язань. Ми будемо радіти кожному вашому успіху, будемо разом з вами співпереживати, якщо раптом щось не складеться. Ми – це одна велика легкоатлетична родина.
 
Хотілось би ще вам побажати удачі на цих змаганнях, удачі у всіх ваших починаннях, пов’язаних не лише зі спортом. І ще раз подякувати вам за ту самовідданість, з якою кожен з вас працює!
 
ІГОР ЖДАНОВ:
- По-перше, удачі. Хочу побажати всього найкращого. Подякувати за той труд і важку працю, яку ви вже зробили. І ми зі своєї сторони будемо вболівати за вас. Будемо пишатися вами, у будь-якому випадку. Удачі, удачі, і ще раз удачі. Ми разом ідемо до успіхів!
 
СЕРГІЙ БУБКА:
- Дорогі наші спортсмени, тренери, лікарі, всі, хто працює для того, щоб ви досягли успіху на цьому чемпіонаті. Мі знаємо, що ви найкращі, і ми впевнені, що ви зробите все для того, щоб  ми пишалися, бачили наш прапор. Я також не буду багато говорити, тому що чудово розумію сьогодні ваші думки. Вони зараз вже на арені, спрямовані на виступ. Тому знайте, що ми будемо вболівати, будемо підтримувати. В країні вас люблять, чекають і пишаються вами. Бажаю успіхів та удачі!
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік