Україна посіла третє командне місце на чемпіонаті світу з настільного хокею

13:41 | 17 июля 2017

Днями в чеському місті Ліберец закінчився чемпіонат світу з настільного хокею. Поєдинки відбувалися на домашній льодовій арені місцевого хокейного клубу. Збірна команда України на цьому змаганні змогла показати свій найкращий результат за всю історію виступів на чемпіонатах світу.

Підсумком виступів вітчизняних спортсменів став зорепад медалей та п’єдестали пошани майже у всіх ігрових номінаціях. В результаті Україна посіла третє загальнокомандне місце серед 25 країн-учасниць.

Найяскравішими виступами наших спортсменів на чемпіонаті стали «золото» в особистому розряді в категорії «U-13» нашого вундеркінда Євгенія Матанцева з Кропивницького, «бронза» Ганни Іванцової, командна «бронза» в основному розряді і командне золото в юніорському розряді, в фіналі якого була здобута перемога над командою Росії.

Нагадаємо, що під час проведення у місті Києві чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні ІА усі бажаючі мали можливість спробувати свої сили у грі в настільний хокей у хокейному містечку поблизу київського Палацу спорту. Зокрема, свої вміння продемонстрували президент Міжнародної федерації хокею Рене Фазель та президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

Федерація хокею України вітає наших колег із цим чудовим результатом!

Social Like
Источник