Андрій Мельник: «В перерві сказав дівчатам, що ми все одно дотиснемо іспанок»

08:25 | 10 июня 2017
Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник прокоментував результат захоплюючого протистояння між жіночими збірними України та Іспанії, які зіграли внічию 24:24 в Сумах в першому матчі плей-офф відбору до чемпіонату світу-2017. Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник прокоментував результат захоплюючого протистояння між жіночими збірними України та Іспанії, які зіграли внічию 24:24 в Сумах в першому матчі плей-офф відбору до чемпіонату світу-2017. Українки зуміли повернутись у гру, поступаючись після першого тайму 10:16.  
 
«Вийшла валідольна гра»

«Коли ми зайшли в роздягальню після першого тайму, я сказав: «Навіть якщо іспанки відірвуться і на сім м’ячів, це все одно буде наша гра. Потрібно прибрати той брак, який був в першому таймі і тоді ми їх неодмінно наздоженемо. Не поспішайте, гол за голом ми все одно їх дотиснемо».

Головне це довіра і віра в себе. Гра вийшла валідольна. Ми дещо засмучені, адже могли виграти, хоча могли і програти. В другому таймі ми перебудувались на 4-2, поставили більш досвідчених, у нас добре працювала лінія. Ми побачили, що у них в обороны два високих гравці і нам потрібно було шукати пас знизу.

«Дівчата показали, що вони – справжня команда»

Я вдячний всім дівчатам, а також їх рідним та всім тренерам, які поставили їх на цей шлях. Це їхній успіх також. Дівчата показали, що вони справжня команда. Величезна подяка вболівальникам. Завдяки їм вдається демонструвати таку гру. Дуже дякую всім, хто допомагав організовувати цей матч. Була проведена колосальна робота – всі хотіли чимось допомогти».

Україна – Іспанія 24:24 (10:16). Весь матч

Другий матч протистояння пройде 14 червня в Малазі.

Сергій ЦУКІЛО
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ


Источник